ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

Love in action - Pet Interest - Background Wall
ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

Κορυφαία προϊόντα για κατοικίδια σε προσιτές τιμές για τους ιδιοκτήτες τους- αυτή είναι η καθημερινή μας φροντίδα. Οι σκύλοι, οι γάτες, τα κουνέλια και οι άλλοι αγαπημένοι μας φίλοι αξίζουν τις καλές γεύσεις, την υγιεινή διατροφή και όμορφα αξεσουάρ γιατί έτσι απολαμβάνουν και ακτινοβολούν την δική μας αγάπη.

Ο Ανδρέας Σκιάς ίδρυσε την Pet Interest® το 2011 για να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς σε ποιότητα και ποικιλία, κυρίως στις λιχουδιές για σκύλους και γάτες. Εφοδιασμένη με πολύτιμη εμπειρία είκοσι και πλέον ετών, η νέα εταιρία ανέπτυξε στα πρώτα της κιόλας βήματα, ένα δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα, με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη, όπου και εδρεύει.

Τα τελευταία δυο χρόνια η Pet Interest® αύξησε τα μερίδια της στην ελληνική αγορά, καθώς και στη Ευρώπη (Βουλγαρία-Ρουμανία-Τσεχία-Πολωνία- Σλοβακία-Κύπρο). Η γρήγορη ανάπτυξη της στηρίχτηκε στις ισορροπημένες τιμές και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων, που σχεδιάζονται από την ομάδα της Pet Interest®- συνταγές, εργαστηριακοί έλεγχοι, επιλογή συστατικών και ασφαλούς συσκευασίας- και παράγονται στην Γερμανία, Ολλανδία, Κίνα και Γαλλία. Πρόσφατα η εταιρία μπήκε στο πρόγραμμα πιστοποίησης των υπηρεσιών διαχείρισης της, ISO 9001:2008.

Η Pet Interest® εφοδιάζει σύγχρονους καταναλωτές στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, με υψηλή ποιότητα και μεγάλη ποικιλία προϊόντων. 
Προσφέρει λιχουδιές, συμπληρώματα διατροφής, υγρά τροφή, προϊόντα στοματικής υγείας, παιχνίδια, προϊόντα υγιεινής, ρουχισμό, οδηγούς, κολάρα και σαμάρια, κρεβάτια, κλουβιά μεταφοράς, εξοπλισμό εκπαίδευσης, ονυχοδρόμια, αξεσουάρ και κοσμήματα κατοικίδιων από την Puppia, την Foufoudog και άλλους διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους.

WE ARE INTERESTED, WE KNOW YOU ARE TOO!