ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

petinterest
ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

Τα κατοικίδια είναι η αγάπη μας στην πράξη. Όμως αγάπη για τα κατοικίδια σημαίνει και φροντίδα!

Η εταιρία Pet Interest βασίζεται σε ένα όραμα- να μετατρέψουμε την αγάπη μας για τα κατοικίδια σε προϊόντα για αυτά. Η αγάπη όμως ποτέ δεν είναι αρκετή όταν πρόκειται για τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών.

Έτσι ο ιδρυτής μας, ο κ. Ανδρέας Σκιάς με 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας και γνώσης στον τομέα των προϊόντων κατοικίδιων στην παγκόσμια αγορά, διασφαλίζει την εξισορρόπηση της υψηλής ποιότητας και ποικιλίας, με ανταγωνιστικές τιμές για την ικανοποίηση όλων των αναγκών των πελατών μας.

Ξεκινήσαμε 11 χρόνια νωρίτερα στην ιδιαίτερη πατρίδα μας την Θεσσαλονίκη αλλά γρήγορα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη στην καρδιά και το μυαλό χιλιάδων ιδιοκτητών κατοικίδιων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ιταλία, Ισπανία, Βόρεια Μακεδονία, Αρμενία, Μπαχρέιν, Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν και Κίνα. Με παρουσία σε πάνω από 3500 σημεία πώλησης. Ο ενθουσιασμός τους είναι η πιο πολύτιμη επιβεβαίωση που μας ωθεί να συνεχίσουμε!

Η εταιρία είναι εγκεκριμένη από την EU με αριθμό έγκρισης AK01Y3EL54Y και διαθέτει τα ύψιστα πιστοποιητικά διακίνησης ειδών για κατοικίδια: Q-Cert ISO 9001-2015, Cert Inspection Certification 2602181, IAF Member Multilateral Recognition Arrangement.
Όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται βάση των διεθνών προδιαγραφών της FDA & FEDAF και κάτω από τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας:  IFS Food, Food Safety System Certification 22000, SGS System Certification ISO 22000.

H Pet Interest κατέχοντας +5 Brands στην δυναμική της φροντίζει να λύσει όλες σας τις ανάγκες, δείχνοντας την αγάπη της για τα κατοικίδια στην πράξη!
Με ετήσιες πωλήσεις 480 τόνων σε τρόφιμα, (280 τόνους σε λιχουδιές, 200 τόνους σε υγρής τροφής), και με 200 συνταγές έχει συμπληρώσει συνολικά 3500 κωδικούς σε όλα της τα προϊόντα.

WE ARE INTERESTED, WE KNOW YOU ARE TOO!