ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΩΝ!

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΩΝ!

Ίσως μερικοί να έχετε καταλάβει ότι η Pet Interest εξελίσσεται και εμπλουτίζει συνεχώς την ήδη πλούσια γκάμα των λιχουδιών της με νέες ακόμη πιο γευστικές ιδέες! Σας παρουσιάζουμε την νέα σειρά λιχουδιών "On The Go!" και τις πρώτες έξι γεύσεις της! Περιλαμβάνουν λουκανικάκια πλούσια σε κρέας και διάφορες γέυσεις, μπισκοτάκια τυλιγμένα με λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλου και τρυφερές φέτες σαλαμιού από κρέας κοτόπουλου! Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με την ποσότητα κρέατος που έχουν και επομένως με την πολύ πλούσια γεύση τους! 

Αλλά οι ανησυχίες μας δεν σταματάνε εκεί! Πόσες φορές κατά τη διάρκεια της βόλτας θέλατε να τον ανταμείψετε αλλά δεν μπορούσατε να κουβαλάτε ολόκληρη την συσκευασία της αγαπημένης του λιχουδιάς, για να μην λερωθείτε; Πόσες φορές ήσασταν στο αυτοκίνητο παρέα και ήταν τόσο ήσυχος που θέλατε να του πείτε μπράβο σε μια γλώσσα που όλα τα κατοικίδια καταλαβαίνουν; Πλέον με την ολόφρεσκη ιδέα μας για τις λιχουδιές "On The Go", με την μικρή, πρακτική συσκευασία των 25γρ σε μοναδική τιμή, δεν ξεμένεις ποτέ από επιβράβευση, εύκολα, καθαρά και υγιεινά! Λίγο υπομονή απλώς γιατί καταφθάνουν στα μέσα του Ιούλη!   

Και την σειρά Tailswingers φυσικά δεν θα γινόταν να την αφήσουμε παραπονεμένη! Περιλαμβάνει καπνιστά λουκανικάκια με γεύσεις από βοδινό, κοτόπουλο, αρνί, μπείκον και πάπια αλλά και ένα νέο σχέδιο rawhide τυλιγμένο με τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο! Άντε τώρα να καταφέρεις να τα κάνεις να αντισταθούν σε τέτοιες λιχουδιές!