Κάθε κατεργάρης στα likes του!

Κάθε κατεργάρης στα likes του!

Η νέα χρονιά μπαίνει δυναμικά και δημιουργικά για την PetInterest. Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση για ό,τι μπορεί να μας απασχολεί σχετικά με τους καλύτερούς μας φίλους, τους σκύλους και τις γάτες, δημιουργούμε δύο νέες σελίδες TailSwingers και Wellfed.

Tailswingers: Η μεγαλύτερη συλλογή treats για σκύλους στον κόσμο!

Ανεξαρτήτως ράτσας, ένα είναι σίγουρο: Οι σκύλοι μας χρειάζονται αγάπη, φροντίδα και περιποίηση. Χρειάζεται να είναι ευτυχισμένοι και να μας κουνάνε την ουρά τους χαρούμενα. Η TailSwingers, η μεγαλύτερη ποικιλία λιχουδιών για σκύλους, αποδεικνύει στην πράξη ότι οι μικροί μας φίλοι μας μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά, προιόντα υψηλής ποιότητας.

Wellfed: Η καλύτερη φροντίδα που μπορεί να έχει μία γάτα!

Η φροντίδα μίας γάτας είναι συναρπαστική και ταυτόχρονα αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση. Θέλει υπομονή κι επιμονή στην μέριμνα της υγείας, της κοινωνικοποίησης και της εκπαίδευσής της. Η Wellfed, με μία ευρεία γκάμα προιόντων αποκλειστικά για γάτες, φροντίζει για την ευζωία του κατοικιδίου σας, ακόμα κι αν το περιμένουν άλλες έξι ζωές. Ή οκτώ. ;)

Στις δύο νέες μας σελίδες θα συζητάμε για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, θα ανταλλάσουμε απόψεις και θα σας παρουσιάζουμε τα νέα μας προιόντα, με στόχο την ακόμα καλύτερη επικοινωνία όλων μας που επιθυμούμε ποικιλία και ποιότητα στα προιόντα για τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς μας που κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη και πιο χαρούμενη.